Objavljamo razpis za izvedbo tekmovanj” Kaj veš o prometu za leto 2018”. Tekmovanja Kaj veš o prometu potekajo v okviru aktivnosti za večjo varnost kolesarjev in nadgradnjo usposabljanja otrok za vožnjo kolesa po opravljenem kolesarskem izpitu.

Tekmovanja Kaj veš o prometu so tradicionalna oblika preventivnih akcij za kolesarje ter potekajo tako na šolski ravni, na ravni občin, regij in nazadnje na državni ravni. Letošnje leto bo v znamenju velikega jubileja, saj bo potekalo že 50. zaključno državno (27. v RS) tekmovanje “KAJ VEŠ O PROMETU” za učence osnovnih in srednjih šol, ki bo v soboto 26. maja 2018, na površinah Osnovne šole Majde Vrhovnik, Gregorčičeva 16, 1000 Ljubljana, pod pokroviteljstvom direktorja Javne agencije za varnost prometa g. Igorja Velova, ter v soorganizaciji Sektorja za preventivo in vzgojo v cestnem prometu AVP, Osnovne šole Majde Vrhovnik in Javne agencije RS za varnost prometa.

Več informacij najdete v objavljenem razpisu. Prijava poteka preko portala Kolesar v SIO omrežju. Vsa nadaljnja navodila in obvestila ter praktične informacije bodo objavljena naknadno v mesecu maju. Za vsa vprašanja glede izvedbe smo vam na voljo na spv@avp-rs.si .