Izobraževanja in dodatna usposabljanja

Domov/Vozniki/Izobraževanja in dodatna usposabljanja
Izobraževanja in dodatna usposabljanja
Morebitne odjave se upoštevajo le v pisni obliki najmanj 3 delovne dni pred datumom izvedbe izobraževanja. Kasnejših odjav ne bomo upoštevali in vam bomo zaračunali stroške udeležbe na izobraževanju v celoti.

Izjemoma lahko udeleženec odstopi od udeležbe tudi v roku krajšem od treh delovnih dni v primeru težje bolezni, težje poškodbe, zapletov v zvezi z nosečnostjo ali smrti, če je po plačilu kotizacije katera od navedenih okoliščin nastopila na strani udeleženca ali z njim povezane osebe. Pojem povezane osebe pomeni:
– sorodnike (zakonec/zunajzakonski partner, otrok, starši, stari starši in bratje ter sestre);
– skrbnike mladoletne osebe.

2509, 2019

Vabilo k prijavi v program rednega dodatnega usposabljanja izvajalcev programov dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov in za varno vožnjo za leto 2019

Vabimo vas k prijavi na četrto izvedbo rednega dodatnega usposabljanja izvajalcev programov dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov in za varno vožnjo v letu 2019.

Usposabljanje bo potekalo v ponedeljek, 11. 11. 2019 na lokaciji AMZS – PE Center varne vožnje, Vransko.

Izpolnjene prijavnice s priloženim potrdilom o plačilu sprejemamo do srede 30. 10. 2019 oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest.

Več informacij najdete v prilogi.

2908, 2019

Vabilo k prijavi v program izobraževanja za učitelja vožnje in učitelja predpisov

Vabimo vas k prijavi v program izobraževanja za učitelja vožnje in učitelja predpisov, ki se bo v primeru zadostnega števila prijav pričel izvajati v ponedeljek, 7. 10. 2019.

Prijavnice skupaj s potrdilom o plačilu in ostalimi dokazili sprejemamo do vključno ponedeljka, 30. 9. 2019.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Priloge:

Program-usposabljanja_UP

Program-usposabljanja_UV

Splošni-del_praktični-program_dvosledna-vozila

Splošni-del_praktični-program_enosledna-vozila

Splošni-del-teoretičnega-dela-usposabljanja Viri-in-literatura

2308, 2019

Vabilo k prijavi v program rednega dodatnega usposabljanja izvajalcev programov dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov in za varno vožnjo za leto 2019 – četrta izvedba

Vabimo vas k prijavi na četrto izvedbo rednega dodatnega usposabljanja izvajalcev programov dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov in za varno vožnjo v letu 2019.

Usposabljanje bo potekalo v ponedeljek, 23. 9. 2019 na lokaciji AMZS – PE Center varne vožnje, Vransko.

Izpolnjene prijavnice s priloženim potrdilom o plačilu sprejemamo do ponedeljka 16. 9. 2019 oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest.

Več informacij najdete v prilogi.

Prijavnica
Load More Posts