Evropska listina o varnosti cestnega prometa – seminar

/, Za medije/Evropska listina o varnosti cestnega prometa – seminar
Torek, 5. december 2017, 10:00 – 14:00
Z veseljem vas vabimo na dogodek Evropske listine o varnosti cestnega prometa (ERS), ki bo 5. decembra v hotelu Four Points Sheraton Mons Ljubljana (Pot za Brdom 4, Ljubljana, Slovenija).

Sedanja faza Evropske listine o varnosti cestnega prometa (ERSC) poteka od leta 2016 do 2019 in ta delavnica je del serije dogodkov ERSC v vseh 28 državah članicah EU, ki se bodo osredotočile na pomoč deležnikom pri zastavljanju ciljev na področju varnosti v cestnem prometu in uresničevanju le-teh s predstavitvijo in razpravo o konkretnih primerih in dobrih praksah iz vse Evrope.

Na seminarju bodo govorili o glavnih vprašanjih na področju varnosti cestnega prometa v Sloveniji. Izvedli boste, kaj je Evropska listina o varnosti cestnega prometa, zakaj bi se ji pridružili in kako lahko to storite. Predstavljene bodo izkušnje konkretnih članov ERSC in dogodek bo tudi odlična priložnost za razpravljanje o načinih izboljšanja varnosti v cestnem prometu, ne glede na vrsto organizacije, v katero spadate.

Za udeležbo/registracijo prosimo izpolnite spodnjo prijavnico.

Dogodek je odprt za vse zainteresirane udeležence. Veselimo se srečanja z vami!

Evropska listina o varnosti v cestnem prometu, ki jo vodi Evropska komisija, je največja platforma civilne družbe za varnost cestnega prometa. Do danes se je več kot 3400 javnih in zasebnih subjektov zavezalo k Listini in izvajalo ukrepe ter pobude na področju varnosti v cestnem prometu, namenjene njihovim članom, zaposlenim in ostali civilni družbi.

Dnevni red_Charter Seminar Slovenia

2017-12-20T14:57:35+00:00ponedeljek, 4. december, 2017|