Loading Dogodki
Virtualni Dogodek
Ta dogodek je že mimo.

Za nekatere se je nova sezona na dveh kolesih že začela, za večino pa se bo v naslednjih dneh. Tako kot vsako leto, skušamo na Agenciji za varnost prometa opozoriti na stvari, ki jih motoristi sicer dobro poznamo, a se jih v trenutkih težav ali ne zavedamo, jih ne upoštevamo ali pa na njih pozabimo.

V ta namen vas v okviru nacionalne preventivne akcije Vozniki enoslednih motornih vozil #VarnoZMotorjem in v okviru priprav na začetek motoristične sezone vabimo, da se nam pridružite na virtualnem – zoom dogodku z naslovom Kaj nas kot motoriste vse ogroža in kako zagotoviti večjo varnost.

V sklopu dogodka bodo predstavljene naslednje teme:

Robert Sušanj: Se lahko česa naučimo iz napak drugih? Ugotovitve presoje prometnih nesreč z vidika vožnje motorista.

Robert Sušanj

g. Robert Sušanj je dolgoletni motorist, raziskovalec prometnih nesreč enoslednih vozil in zunanji strokovni sodelavec AVP

Prof. dr. Tomaž Tollazzi: Kolikšen je vpliv cestne infrastrukture na zagotavljanje prometne varnosti motoristov?

prof.dr.Tomaž TollazziProf. dr. Tomaž Tollazzi je visokošolski učitelj na Fakulteti za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo Univerze v Mariboru, na področju projektiranja cestne infrastrukture in varnosti v cestnem prometu, je presojevalec varnosti cest, predavatelj na začetnih in obdobnih usposabljanjih presojevalcev varnosti cest in motorist.

Igor Mihajlik: Kaj vse ogroža motorista pri vožnji motornega kolesa? Najpogostejši dejavnik tveganja.

Igor Mihajlik

g. Igor Mihajlik je trener varne vožnje, učitelj vožnje, ocenjevalec na vozniškem izpitu, vodja delovne skupine za enosledna motorna vozila.

Ob zaključku dogodka bo stekla konstruktivna razprava.

Vse interesente naprošamo, da se prijavijo preko spodnjega obrazca.

Prijavljeni udeleženci prejmete povezavo do zoom dogodka na vaš email naslov takoj po prijavi.

Vabljeni.